Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Batman: Gotham by Gaslight 2018. Genul: Animation, Action, Adventure, Crime, Fantasy, History, Mystery.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Batman: Gotham by Gaslight 2018 ( Gotham în lumina lămpii )

Batman: Gotham by Gaslight 2018 ( Gotham în lumina lămpii ) 23 Ianuarie 2018

Gen(uri) Animation Action Adventure Crime Fantasy History Mystery
Regizor(i) Sam Liu
Staruri Jennifer Carpenter Bruce Greenwood Tara Strong
Cuvinte-cheie alternate-history steampunk jack-the-ripper gotham victorian-age
Rezumat: Într-o perioadă plină de mister şi superstiţii din Epoca Victoriană, locuitorii oraşului Gotham se confruntă cu apariţia unei creaturi nocturne cel puţin neobişnuite, un justiţiar costumat în liliac ce va deveni cunoscut sub numele de Batman, şi care va fi temut atât de infractori, cât şi de cei nevinovaţi. Acest neaşteptat Cavaler al Nopţii îşi foloseşte influenţa şi abilităţile de detectiv pentru a investiga o nouă serie de infracţiuni comise de infamul Jack Spintecătorul. Însă în războiul său pentru dreptate şi adevăr, Batman trebuie să aibă grijă ca cei lipsiţi de apărare să nu aibă de suferit şi să limiteze pe cât posibil producerea de victime colaterale.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Batman: Gotham by Gaslight 2018 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 0