Blood Circus | Facilitated Communication - 507 Words | Chicago Fire S06E01 720p HDTV x264-KILLERS

Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Ferdinand 2017. Genul: Animatie, Aventura, Comedie, Familie, Fantezie.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Ferdinand 2017 ( Ferdinand )

Ferdinand 2017 ( Ferdinand ) 22 Decembrie 2017

Gen(uri) Animatie Aventura Comedie Familie Fantezie
Regizor(i)
Staruri Young Valiente (voice) Young Guapo (voice) Young Bones (voice) Young Ferdinand (voice) Screaming Matador / Additional Voices
Cuvinte-cheie subtitrare ferdinand 2017 sub ferdinand 2017 animatie ferdinand 2017
Rezumat: Ferdinand este povestea unui tăuraș romantic şi sensibil ce prefera, cât era ziulica de lungă, să se plimbe pe câmpuri, să se odihnească sub copaci, să miroasele toate florile întâlnite. Când împlineşte trei ani, nişte bărbaţi sosesc din Madrid în căutarea unui taur puternic şi năvalnic care să participe la coride. În timp ce toţi taurii se întreceau să-şi arate calităţile, care mai de care mai puternic, pe Ferdinand îl înţeapă o albină. Durerea îl face pe Ferdinand să devină extrem de furios şi începe să alerge ca turbatul prin ogradă dărâmând tot ce-i ieşea în cale. Bărbaţii devin pe loc interesaţi de el şi-l iau cu forţa la Madrid să participe la coride.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Ferdinand 2017 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni
o subtitrare în lucru ...

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 0