05:00 Hardcore fuck with a horny Sheena Shaw and Peter North in the locker room | Kripo Holstein – Mord und Meer | 40:48 Amateurs fucking party 43% 39430

Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Imaginaerum 2012. Genul: Drama, Fantasy, Musical.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Imaginaerum 2012 ( Imaginație )

Imaginaerum 2012 ( Imaginație ) 24 Noiembrie 2012

Gen(uri) Drama Fantasy Musical
Regizor(i) Stobe Harju Mark Roper
Staruri Francis X. McCarthy Glenda Braganza Helene Robbie Ilkka Villi Elias Toufexis
Cuvinte-cheie Memory Coma Dementia Imagination Composer
Rezumat: Filmul spune povestea unui compozitor bătrân, pe nume Tom, ce suferă de demență severă. El are boală de mulți ani și a avut un regres spre copilărie, deci el nu își poate aminti nimic din viață lui de adult. Muzica lui, prietenii, tot trecutul său, inclusiv amintirea fiicei sale sunt o neclaritate în mintea lui fragilă. Tot ce își amintește el este un băiat de 10 ani. Cu cât se aproprie de comă, pare imposibil să își mai revină. Sau este posibil să își revină ? Filmul este o călătorie între două dimensiuni diferite. Tom călătorește prin lumea lui imaginară și caută răspunsuri și amintiri de constatare, în timp ce fiica sa, pe nume Gem, încearcă să realizeze obligațiile pe care le avea tatăl ei în lumea reală. Cu cât trece timpul, cei doi se îndepărtează tot mai mult unul de celălalt, iar moartea lui Tom pare aproape. Dar prin secretele lui cele mai întunecate, Gem descoperă calea pe care trebuie să o urmeze pentru a-și regăsi tatăl.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Imaginaerum 2012 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 2

Autori Data Varianta Acțiuni
Shadow
Neoh
07.12.2017 / 15:42:48 Imaginaerum.2012.DVDRip.XviD-FiCO
Română
Shadow
Neoh
07.12.2017 / 15:42:48 Imaginaerum.2012.720p.BluRay.x264-MCHD
Română
Comentarii: 0