czech streets 94 | 042415188 | the.stepmother

Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Lady Bird 2017. Genul: Comedy, Drama.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Lady Bird 2017

Lady Bird 2017 15 Feb 2018

Gen(uri) Comedy Drama
Regizor(i) Greta Gerwig
Staruri Christine 'Lady Bird' McPherson Marion McPherson Larry McPherson Danny O'Neill Kyle Scheible
Cuvinte-cheie teenage-girl teenage-boy teen-angst mother-daughter-relationship father-daughter-relationship See All (48) »
Rezumat: Christine McPherson, cunoscută și autoproclamată ca "Lady Bird", este o liceană ambițioasă, inteligentă și talentată. Dorind să evadeze din suburbanul Sacramento, ea visează la o viață diferită, plină de zgârie-norii din Coasta de est, universitățile Ivy League și de cultura cosmopolită. Cu note modeste și fără alte conexiuni, adolescenta are nevoie de activități extrașcolare pentru a-și îmbunătăți șansele pentru un colegiu bun. Intrarea sa în clubul de teatru duce la noi prietenii, prime iubiri și o viață socială în plină desfășurare. Cu toate acestea, a face față mamei ei critice și a reuși la matematică, nu este la fel de ușor de realizat. În timp ce mama ei o îndeamnă pe Christine să gândească practic, tatăl ei o sprijină să-și atingă obiectivele. Destul de mare pentru a aprecia ce are, dar nu întotdeauna suficient de matură pentru a o arăta, "Lady Bird" își dă seama că viața de dupa absolvirea liceului nu este o plimbare în parc. Cu o abordare mai sofisticată a relațiilor personale și interpersonale, "Lady Bird" navighează în spațiul ciudat dintre adolescență și maturitate.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Lady Bird 2017 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
ddbdio
Nazgul
08.01.2018 / 20:27:44 Lady.Bird.2017.DVDScr.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8
Română
Comentarii: 0