Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Maze 2017. Genul: Adventure, Crime, Drama, History, Mystery, Thriller.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Maze 2017 ( Labirintul )

Maze 2017 ( Labirintul ) 15 Iulie 2017

Gen(uri) Adventure Crime Drama History Mystery Thriller
Regizor(i) Stephen Burke
Staruri Tom Vaughan-Lawlor Barry Ward Martin McCann
Cuvinte-cheie ira northern-ireland prison escape-from-prison year-1983
Rezumat: Bazat pe o poveste adevărată, acțiunea filmului are loc în anul 1983 când un număr de 38 de prizonieri au reușit să evadeze dintr-o închisoare de maximă siguranță situată în Irlanda. Larry Marley, “arhitectul” acestei evadări în masă cere să vorbească cu gardianul Gordon Close. Inițial, Gordon și Larry au fost dușmani de moarte însă în momentul în care Larry realizează că Gordon i-ar putea fi de mare ajutor în aplicarea planului de evadare, începe să stea din ce în ce mai mult de vorbă cu el. Larry intenționează să îl folosească și să îl manipuleze pe Gordon pentru a fi cât mai aproape de îndeplinirea scopului său însă ceea ce urmează îl bulversează complet.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Maze 2017 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 0