The.Assembly-CODEX | Arma 3: Apex (v1.62.137494 + All DLCs + Working MP, MULTI9) [FitGirl Repack] | Android - Only Paid Games - Week 28 2016 [Androgalaxy]

Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Northpole: Open for Christmas 2015. Genul: Fantasy.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Northpole: Open for Christmas 2015

Northpole: Open for Christmas 2015

Gen(uri) Fantasy
Regizor(i) Douglas Barr
Staruri Lori Loughlin Bailee Madison Dermot Mulroney
Cuvinte-cheie puteti vedea filmul pe : filme-seriale.gold
Rezumat: Mackenzie Reed, o femeie de afaceri, moștenește hotelul iubitei sale mătuși. Ea decide să vândă proprietatea, dar un meșter fermecător și un elf intră în viața ei și o ajută să redescopere bucuria sărbătorilor de iarnă. Când Mackenzie Reed moștenește odată maiestuosul hotel al iubitei sale mătuși, ea se hotărăște să-l vândă înainte de Crăciun. Dar este mult mai complicat decât credea să repare locul în timp ce se ocupă de personalul hotelului și de oaspeții pretențioși. În curând, magia Crăciunului începe să se simtă. Mackenzie primește ajutor neașteptat când Clementine și un grup de elfi vin într-o misiune specială de la Moș Crăciun ca să repare hotelul și, în același timp, să o ajute să redescopere talente ascunse și adevăratul înțeles al Crăciunului.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Northpole: Open for Christmas 2015 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 0