Pete ve Ejderhası 2016 1080p Dublajlı İzle-İndir | Animation | Türkçe Altyazılı

Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Professor Marston and the Wonder Women 2017. Genul: Biography, Drama.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Professor Marston and the Wonder Women 2017 ( Profesorul și femeile fantastice )

Professor Marston and the Wonder Women 2017 ( Profesorul și femeile fantastice ) 13 Oct 2017

Gen(uri) Biography Drama
Regizor(i) Angela Robinson
Staruri Luke Evans Rebecca Hall Bella Heathcote
Cuvinte-cheie comic-book-writer sorority sadomasochism college-professor taboo
Rezumat: Filmul detaliază viața neconvențională a lui William Marston, psihologul și inventatorul de la Harvard care a ajutat la inventarea testului modern de detectare a minciunilor și a creat Wonder Woman în anul 1941. Filmul se concentrează asupra modului în care Marston s-a ocupat de controversa din jurul creației Wonder Woman. Marston se afla într-o relație poliamoroasă cu soția sa Elizabeth, psiholog și inventator, și cu Olive Byrne, fostă studentă care a devenit academician. Această relație era esențială pentru crearea unei femei minunate, în timp ce idealurile feministe ale lui Elizabeth și Olive erau înrădăcinate în caracterul creației. Cele două femei certificate în domeniul psihologiei, au sfidat convenția, construind o viață secretă împreună cu Marston, care a rivalizat cu cele mai bune deghizări ale unui supererou. În 1947 Marston a murit din cauza cancerului de piele, dar Elizabeth și Olive au rămas un cuplu și au crescut împreună copiii lor și ai lui Marston.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Professor Marston and the Wonder Women 2017 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 0