Merlín el encantador | Essay Writing Service | Daftar Anime

Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Suburbicon 2017. Genul: Crime, Drama, Mystery, Thriller.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Suburbicon 2017

Suburbicon 2017 2 Septembrie 2017

Gen(uri) Crime Drama Mystery Thriller
Regizor(i) George Clooney
Staruri Steve Monroe Gavin Wilde Landon Gordon Hope Banks Karimah Westbrook
Cuvinte-cheie Boy Father Son Relationship Aunt Nephew Relationship Uncle Nephew Relationship Brother In Law Sister In Law Relationship
Rezumat: Film Trailer Detalii Distribuție Comentarii Postere Suburbicon (2017) Follow Suburbicon (2017) 5.3 Actori: Matt Damon, Josh Brolin, Oscar Isaac Regia: Ethan Coen , Ethan Coen Genul : Comedie, Crimă, Mister Acorda o nota: Share Povestea se conturează în jurul unei crime misterioase petrecută într-o familie liniștită din Suburbicon, în anii 1950. În ciuda faptului că reprezintă pilonii Comunității Suburbicon, viața familiei Lodge este întoarsă pe dos atunci când o spargere care a mers prost devine responsabilă pentru moartea șocantă a mamei micului Nicky Lodge. O serie de evenimente extrem de improbabile și suspecte consumă uniunea familiei Lodge, în timp ce coboară din ce în ce mai adânc într-o capcană plină de trădare, adulter și șantaj. Ca urmare a morții mamei sale, tânărul Nicky încearcă să descopere sensul ciudatelor și egoistelor conspirații ale adulților care îl înconjoară. Această curiozitate amenință tentativele tatălui său pentru realizarea unei noi ordini familiale. În tot acest timp, haosul dezvăluit în interiorul casei familiei Lodge trece neobservat, pe măsură ce orașul însuși se află într-o mulțime turbulentă ca răspuns la prima familie care se mută în casă, chiar în vecinătate. Pelicula este descrisă ca o poveste unde aspectele cele mai bune și cele mai rele ale umanității se reflectă hilar prin faptele oamenilor aparent obișnuiți. Atunci când o spargere se termină cu o crimă, imaginea perfectă a unei familii se transformă neașteptat în șantaj, răzbunare și trădare.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Suburbicon 2017 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 0