Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul The Dark Side of the Moon (Die dunkle Seite des Mondes) 2015. Genul: Thriller.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film The Dark Side of the Moon (Die dunkle Seite des Mondes) 2015 ( Partea întunecată a lunii )

The Dark Side of the Moon (Die dunkle Seite des Mondes) 2015 ( Partea întunecată a lunii ) 27 Septembrie 2015

Gen(uri) Thriller
Regizor(i) Stephan Rick
Staruri Moritz Bleibtreu Jürgen Prochnow Nora Von Waldstätten Doris Schretzmayer André Hennicke
Cuvinte-cheie lawyer wanted-man pink-floyd-t-shirt big-pharma boyfriend-girlfriend-relationship
Rezumat: Avocatul specializat în finanțe Urs Blank este vedeta de necontestat când vine vorba de negocierea fuziunilor corporatiste. Cu toate acestea, în ciuda succesului și a vieții bune pe care o trăiește alături de soția sa, Evelyn, ceva lipsește. Satisfacția unei munci îndelung construite i-a declanșat un vag sentiment de neliniște. Și, poate de aceea, este atât de îndrăgostit de Lucille care-i dezvăluie o lume total nouă prin stilul ei de viață alternativ și prin libertatea sa de neînfrânt. Ea îl seduce în timpul unei călătorii în care consumă niște ciuperci halucinogene – călătorie care nu rămâne fără consecințe. Ciupercile își fac efectul și îi schimbă personalitatea – la început este aproape insesizabil, dar treptat devine tot mai clar pe măsură ce Urs își pierde controlul. Neconvins întru totul de propria sa transformare, Blank se retrage în natură și pornește în căutarea unui antidot care să rezolve consecințele aventurii sale. Și, deoarece reîntoarcerea lui Urs la vechea sa viață ar însemna împiedicarea încheierii unei afaceri de miliarde, fostul său partener de afaceri, Pius Ott, ar preferă să-l vadă pe Urs exact acolo unde se află acum, pe vecie. Și astfel, lupta cu propriul alter-ego devine o cursă pentru propria viață.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul The Dark Side of the Moon (Die dunkle Seite des Mondes) 2015 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 0