Crooked House | Télécharger et regarder le documentaire Sumatra Le sanctuaire des tigres Gratuitement | reloj The Big Sick (2017) en línea en espanol

Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Witness for the Prosecution 1957. Genul: Crime, Drama, Mystery, Thriller.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Witness for the Prosecution 1957 ( Martorul Acuzarii )

Witness for the Prosecution 1957 ( Martorul Acuzarii ) 6 Februarie 1958

Gen(uri) Crime Drama Mystery Thriller
Regizor(i) Billy Wilder
Staruri Tyrone Power Marlene Dietrich Charles Laughton Elsa Lanchester John Williams
Cuvinte-cheie Murder Witness Barrister Testimony Evidence
Rezumat: Sir Wilfrid Robarts, un avocat penalist de succes, se întoarce la serviciu după câteva săptămâni petrecute în spital în urma unui infarct. Mai decis ca niciodată să pună mâna pe cazuri importante şi să-şi refacă reputaţia cât mai repede, ignoră dispoziţiile medicului şi infirmierei Miss Plimsoll, şi acceptă să primească în biroul său pe procurorul Mayhew care intenţionează să-i încredinţeze apărarea lui Leonard Vole, acuzat de uciderea lui Emily French, o bogată văduvă. Vinovăţia lui Vole pare evidentă, dar Sir Wilfrid e atras de sfida profesională şi după câteva şovăieli, în ciuda opoziţiei lui Miss Plimsoll, acceptă să-şi asume apărarea lui Vole, cu sprijinul colegului său Brogan-Moore. Vole este arestat atunci când se descoperă că bogata French i-a lăsat moştenire suma de 80.000 de lire sterline şi poziţia lui se agravează. Soţia sa, Christine Helm, îi oferă un alibi, prezentându-se în biroul lui Sir Wilfrid şi afirmând că şi-a văzut soţul întorcându-se acasă exact la ora la care a fost comisă crima. În timpul unui colocviu succesiv cu Sir Wilfrid, Christine îl surprinde pe avocat revelându-i că nu este soţia legitimă a lui Vole, căsătorindu-se cu acesta cu toate că avea deja un soţ, cu scopul de a părăsi Germania distrusă după al douilea război mondial şi de a-şi reface viaţa în Anglia. Procesul începe şi în aulă sunt ascultaţi martorii, printre care şi Janet Mac Kenzie, servitoarea victimei, care se arată foarte ostilă inculpatului. În mod surprinzător, acuzarea cheamă să depună mărturie pe propria soţie a lui Vole, care schimbă pe neaşteptate versiunea, negând de a fi căsătorită legal cu acesta şi afirmând că Vole, în seara crimei, în realitate a venit acasă 45 de minute mai târziu decât declarase iniţial şi cu hainele pătate de sânge. Neaşteptata mărturie în defavoarea sa îl face pe Vole să cadă pradă disperării în timp ce Sir Wilfrid vede căzând toată linia de apărare datorită depoziţiei Christinei care s-a dovedit extrem de convingătoare.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Witness for the Prosecution 1957 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 0