Hermione gets throat fucked by harry potter emma watson | Shadowhunters The Mortal Instruments S02E18 720p HDTV x264-FLEET | Descendants – Verhexte Welt

Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru serialul Kane & Abel 1985. Genul: Drama.
Subtitrare serial. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare serial Kane & Abel 1985 ( Frații )

Kane & Abel 1985 ( Frații ) 17 Noiembrie 1985

Gen(uri) Drama
Regizor(i) Buzz Kulik
Staruri Peter Strauss Sam Neill Ron Silver David Dukes Fred Gwynne
Cuvinte-cheie subtitrare Kane & Abel 1985 Kane & Abel 1985 subtitrare
Rezumat: Kane si Abel, doua persoane nascute in aceeasi zi, in tari diferite. Doua persoane cu destine distincte, dar care, atunci cand se vor intalni, vor reitera unul dintre cele mai vechi conflicte care au existat vreodata, cel legat de lupta pentru putere. William Kane (Sam Neill) s-a nascut intr-una dintre familiile instarite din Boston si a fost educat special pentru a deveni unul dintre bancherii influenti de pe Wall Street. De cealalta parte a oceanului, in Polonia, in aceeasi zi cu Kane, s-a nascut Abel, fiul nelegitim al unui baron, crescut intr-un mediu modest si adoptat mai tarziu de nobilul polonez, fara a sti ca Abel este chiar fiul sau. Dupa ce si-a petrecut multi ani intr-o tabara de prizonieri din Rusia, Abel reuseste sa fuga in Turcia si de acolo in Statele Unite, unde in scurt timp va reusi sa creeze unul dintre cele mai luxoase lanturi hoteliere din intreaga lume. Cand destinul ii va pune fata in fata pe Kane si Abel, doua personalitati puternice, a caror unica placere este puterea, Wall Street - capitala mondiala a finantelor - se va cutremura.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru serialul Kane & Abel 1985 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Selectează un sezon din serialul Kane & Abel 1985:

Nu a fost adăugat niciun sezon momentan.

Comentarii serial: 0