Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru serialul Napoléon 2002. Genul: Adventure, Biography, Drama, History, Romance, War.
Subtitrare serial. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare serial Napoléon 2002

Napoléon 2002 17 Septembrie 2002

Gen(uri) Adventure Biography Drama History Romance War
Regizor(i) Yves Simoneau
Staruri Christian Clavier Isabella Rossellini Gérard Depardieu John Malkovich Anouk Aimée
Cuvinte-cheie Campaign Army Battle British 19th Century Napoléon 2002 online subtitrat
Rezumat: Cine a fost în realitate Napoleon, omul care a avut puterea să schimbe destinul omenirii? Cum a reușit el să ajungă la putere? Pe cine a iubit, pe cine a urât? Ce rol au jucat în viața lui femei celebre ca: Josephine de Beauharnais, Maria-Louisa a Austriei, contesa Maria Walewska sau maestrul manipulărilor Charles-Maurice de Talleyrand și șeful poliției Joseph Fouche? Filmul constituie o impresionantă reconstituire a Franței secolului al XIX-lea, o complexă evocare a personalității istorice și a omului Napoleon, o incitantă investigație a relațiilor sentimentale și politice din epocă.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru serialul Napoléon 2002 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Selectează un sezon din serialul Napoléon 2002:

Comentarii serial: 0